stalbordje SYDNEY

€39,95 (gratis verzending NL en België)

7-10 werkdagen

incl. fotobewerking

Stalbord SYDNEY zal super chique staan op de stal van jouw paard of pony. Alle gewenste informatie kan op dit stalbordje. Wil je echter niet alle informatie op het bordje, zet dan een kruisje in de vakjes die niet van toepassing zijn.

Stuur de foto van je paard met Wetransfer naar info@uptownhorse.nl.

DE JUISTE LETTER MAAKT HET BORDJE!

De juiste kleur heb je gekozen, nu nog een passend lettertype. Noteer in het bestelformulier onderaan de pagina het nummer van de letters waarin je de tekst op jouw bordje wilt hebben geschreven.

Hiernaast vind je een door ons samengestelde selectie lettertypes. Voor iedereen een passend lettertype. Omdat niet alle lettertypes even mooi combineren en goed leesbaar zijn, hebben we een selectie voor jou gemaakt.

KLEUR BEKENNEN!

Bij deze stap kies je het kleurenpallet die jij het mooiste vindt. Noteer in het bestelformulier onderaan de pagina het nummer van de kleurencombinatie.

Wil je een andere combinatie van de getoonde kleuren of een hele andere kleur? Vul dan onderaan de pagina in het bestelformulier bij het kopje “speciale wensen” de gewenste kleuren in. Zodat we jouw bordje helemaal naar jouw wens kunnen maken.

Om het bordje goed leesbaar te krijgen combineer je op deze manier:

  • Donker kleuren gaan goed samen met met lichte kleuren
  • Fel kleuren gaan goed samen met zachte kleuren

Wordt dit jouw bordje?

Vul het bestelformulier in en we gaan voor je aan de slag! Wil je nog even verder kijken?

Klik dan op de button om terug te gaan naar het overzicht met alle stalbordjes.

HIER KAN JE HET BORDJE BESTELLEN!

Geen verzendkosten bij bestellingen

boven de 75euro!

Heb je speciale wensen? Vul deze dan onderaan het bestelformulier in bij “speciale wensen”. Wil je meerdere bordjes bestellen? Vul meerdere bestelformulieren in onder één naam. Er zal één keer verzendkosten worden gerekend. Bestellingen boven de 75euro zijn verzendkosten vrij!

Heb je vragen over het bestelproces? Neem gerust contact op!

info@uptownhorse.nl" >

info@uptownhorse.nl

Maandag - Vrijdag: 11.00 - 16.00