Hoe stabiel en duurzaam zijn de stalborden?

Onze stalborden zijn weersbestendig, het ontwerp wordt gedrukt op dibond. Dibond bestaat uit 2 gladde, witte aluminiumplaten met een harde kern ertussen. Stevig, licht en geschikt voor binnen- én buitengebruik.

Wat kan er allemaal op een stalbord gezet worden?

Het bordje wordt helemaal naar jouw wens gemaakt. Alles kan dan ook op het bordje gezet worden. Vul alle gegevens die je graag op je stalbord wilt vermelden in het bestelformulier in en zet een kruisje bij de onderdelen die je niet op de stalplaat wilt. Alles wat extra is kan je vermelden in speciale wensen.

Ik wil graag iets speciaals op mijn stalbord / stalplaat.

Geen probleem, noteer gewoon alles wat jij graag wilt in het veld ‘speciale wensen’. Indien mogelijk realiseren wij dit graag voor jou. Wanneer er geen vragen zijn over je wensen, kan je het ontwerp binnen 2 werkdagen verwachten in je mail.

Hoe kan ik een foto naar jullie sturen?

Je kan de foto’s van je paard per Wetransfer naar ons toesturen. Op deze manier kan je eenvoudig grote bestanden versturen per mail. Je krijgt een bevestiging van Wetransfer wanneer de mail geopend wordt.

Waar moet de foto aan voldoen?

We doen er alles aan om jouw stalbordje zo mooi mogelijk te maken. Goede kwaliteit foto’s zijn hierbij erg belangrijk! Let er op dat de foto’s van een groot formaat zijn (min. 20 x 20cm) en 300dpi. Twijfel je of dat je foto’s goed genoeg is? Stuur hem naar ons toe, dan controleren wij hem voor je!

Hoe groot is het stalbordje

Het stalbordje is 20cm hoog x 30cm breed, met een dikte van 3mm.

Hoe lang duurt de levering?

Nadat je het proefontwerp hebt goedgekeurd en de betaling binnen is, duurt de levering ca. 5 werkdagen. Wanneer het heel dringend is neem dan contact op, dan proberen we nog iets sneller te zijn.

Hoe verloopt de betaling?

Bij de verzending van het proefontwerp wordt de factuur meegestuurd. Wanneer je tevreden bent over het ontwerp kan je het bedrag overmaken. Bij ontvangst van de betaling zal de productie gestart worden.

Hoeveel kost de verzending?

De verzending kost per stalbordje €3,95. Wanneer de totale bestelling naar één adres boven de €75,- is, dan vervallen de verzendkosten. Extra slim om daarom te kijken of ook stadgenotes geïnteresseerd zijn in een mooie stalplaat!

Ik wil iemand graag een stalbord cadeau doen, is dat mogelijk?

Jazeker! Bij ons kan je ook mooie geschenkbonnen bestellen om anderen cadeau te doen. Deze geschenkbon is goed voor een stalbord + verzending.

HOE VERLOOPT DE BESTELLING?

Uptown Horse biedt op maat gemaakte unieke stalborden en stalplaten voor paarden en pony’s. De leveringstijd bedraagt doorgaans ca. 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. In drukke periodes, de kerstperiode bijvoorbeeld, kan het echter een aantal dagen langer duren.

 • null

  KIES JE BASISDESIGN

  Vanuit de verschillende basisdesigns kies je het ontwerp die je het mooist vindt.
  Heb je je extra wensen dan kan je dit onderaan de bestelling vermelden.

 • null

  KLEUR EN LETTER

  Bij deze stap kies je het kleurenpallet en het lettertype die je het mooiste vindt. Zit jouw kleur er niet bij? Vul dan bij het kopje “speciale wensen” de gewenste kleurencombinatie in.

 • null

  DE JUISTE INFORMATIE

  Vul vervolgens de gewenste gegevens van je paard in. Wanneer je een optie niet wilt gebruiken, zet dan een kruisje in het vakje. Daarnaast kan je per Wetransfer de gewenste foto(‘s) naar ons versturen.

 • null

  AAN DE SLAG

  Na ontvangst van je bestelling maken wij een ontwerp van je stalbord en verwijderen we, indien gewenst, de achtergrond van de foto’s. Je ontvangt je ontwerp binnen ca. 2 werkdagen.

 • null

  100% TEVREDEN

  Je ontvangt het ontwerp via e-mail en je kunt dan nog wijzigingen aanbrengen of fouten corrigeren. Het bord wordt pas geprint wanneer je 100% tevreden bent.

 • null

  JOUW UNIEKE STALBORDJE

  Wanneer we na goedkeuring de betaling hebben ontvangen zal de stalplaat geprint worden met jouw unieke ontwerp. Alleen nog even mooi verpakken en het bordje komt jouw kant op!

GET IN TOUCH!

Heeft Uptown Horse je nieuwsgierigheid gewekt, maar heb je nog vragen over mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact! Stuur een e-mail en er zal binnen 24 uur contact met je worden opgenomen. Of bel en we kijken gelijk of we wat voor je kunnen betekenen. Een Whatsappje kan natuurlijk ook!

+31 6 83 40 40 90

info@uptownhorse.nl

Maandag - Vrijdag: 11.00 - 16.00